Παναιτωλικός: «Γιατί "σκούζει η χήρα στο κρεβάτι;"»

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Γιατί "σκούζει η χήρα στο κρεβάτι;"»

bet365

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση στις -γεμάτες αιχμές και υπόνοιες για την ομάδα του Αγρινίου- δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Καυστική ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Αλέξη Κούγια εξέδωσε σήμερα ο Παναιτωλικός, προφανώς με τα όσα αναφέρει εναντίον του τις τελευταίες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ. Βέβαια, το γεγονός ότι τα «καναρίνια» είναι μια ομάδα που σπάνια τοποθετείται δημόσια, αντικατοπτρίζει το μέγεθος της ενόχλησης τους.

Πρέπει να τονιστεί δε ότι το ύφος της ανακοίνωσης δεν απαντά μόνο στον Αλέξη Κούγια αλλά αφήνει αιχμές σε όσους στρέφονται εναντίον του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η φράση «σκούζει σαν τη χήρα στο κρεβάτι» ίσως δεν αποτυπώνει τους οδυρμούς που ακούγονται από κάποιους που έχουν κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα, τη λάσπη συνήθεια και το ψέμα ψωμοτύρι.

Και επειδή το σκούξιμο προκαλείται από πόνο, είναι προφανές ότι ο Παναιτωλικός τους πονάει πάρα πολύ! Γιατί ΠΟΤΕ δεν ήταν σαν τα μούτρα τους και ΠΟΤΕ δεν θα γίνει.

Δεν ασχοληθήκαμε στο παρελθόν και δεν θα ασχοληθούμε ξανά. Δεν θα παρασυρθούμε πέφτοντας στο ύψος τους.

Θα ακούμε το σκούξιμό τους, θα λυπούμαστε για τον πόνο τους και θα γελάμε με την κατάντια τους.

Τελεία και παύλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα