Γκάφα ολκής από τον Βαρούχα: Το γκολ του Ελευθεριάδη μέτρησε κανονικά αλλά είπε πως σωστά ακυρώθηκε (vid)

Gazzetta team
Γκάφα ολκής από τον Βαρούχα: Το γκολ του Ελευθεριάδη μέτρησε κανονικά αλλά είπε πως σωστά ακυρώθηκε (vid)

bet365

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος μπερδεύτηκε λέγοντας πως το τέρμα που πέτυχε ο Ελευθεριάδης του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Ατρόμητο σωστά ακυρώθηκε, ενώ το γκολ μέτρησε κανονικά!
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο με το γκολ του Ελευθεριάδη. Οι διαιτητές εξέτασαν τη φάση στο VAR και την πιθανότητα οφσάιντ, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας, ο οποίος σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, μπερδεύτηκε και υποστήριξε ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Ελευθεριάδη, παρά το γεγονός ότι το τέρμα του 29χρονου μεσοεπιθετικού του «Αγιαξ της Ηπείρου», μέτρησε κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα