Βιεϊρίνια: «Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι έχω γυρίσει στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι έχω γυρίσει στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Βιεϊρίνια: «Ακόμα και τώρα δεν πιστεύω ότι έχω γυρίσει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μίλησε για την σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία και την παρουσία του Ουρουγουανού στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και για το πως βίωσε το διάστημα της απουσίας του από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε δύσκολη την περίοδο της απουσίας του από την ομάδα του «Δικεφάλου».

«Όλο το καλοκαίρι άκουγα πολλά πράγματα, δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα. Από την στιγμή που μίλησα με τον κ. Ιβάν Σαββίδη όλα λύθηκαν. Ακόμα δεν έχω πιστέψει ότι έχω επιστρέψει στην ομάδα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Πονούσα. Έβλεπα τους συμπαίκτες μου να παλεύουν για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και εγώ δεν μπορούσα να τους βοηθήσω την ομάδα που αγαπάω», είπε μιλώντας στην εκπομπή Total Football του OPEN.

Εν συνεχεία μίλησε για την σχέση του με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν είχα πρόβλημα με τον Φερέιρα, ούτε με κάποιον άλλον προπονητή στην καριέρα μου. Να ρωτήσετε τον κ. Φερέιρα, αν είχα πρόβλημα μαζί του, όχι εμένα Έχω καθίσει στον πάγκο, έχω μείνει εκτός αποστολής, έχω δουλέψει με αρκετούς προπονητές και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν. Νομίζω ότι αυτό που έγινε με τον Λέο Μάτος, απαντάει σε πολλά πράγματα…».».

Σ’ ότι αφορά την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του «Δικεφάλου» είπε:

«Η ομάδα μπήκε καλά στα πρώτα λεπτά, είχε ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μετά από παιχνίδι στην Ευρώπη και ταξίδι ήταν λογικό να βγει μία κούραση στο δεύτερο μέρος, όμως ξέρω τον Πάμπλο Γκαρσία και περίμενα ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει αντίδραση ως το φινάλε. Πάντα οι ομάδες του Γκαρσία και ο ΠΑΟΚ δείχνουν πάθος και παλεύουν για τη νίκη. Εάν είναι σαν προπονητής όπως ήταν σαν παίκτης, γιατί νομίζω ότι θα είναι ίδιος σαν χαρακτήρας, θα μας βοηθήσει πολύ να ανέβουμε βαθμολογικά. Όλες οι μεταγραφές που κάναμε ήταν για το σύστημα που χρησιμοποιούσε ο κ. Φερέιρα. Ίσως αυτό τον δυσκολέψει τον Γκαρσία που θέλει να χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1 που έφερε τις επιτυχίες στην ομάδα. Προτιμάω αυτό το σύστημα, αλλά ίσως να είναι δύσκολο να βρει λύσεις ή τους παίκτες για να παίξουν σε αυτό το σύστημα».

Αναφορικά με την κατάσταση του ίδιου εξήγησε: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα στη συμβίωση μαζί του. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ένας πρώην συμπαίκτης να είναι προπονητής μου. Δεν συζητήσαμε ακόμη για αγωνιστικά πράγματα με τον Γκαρσία, του ευχήθηκα καλή επιτυχία μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα του. Για εμένα είναι σημαντικό να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει τα παιχνίδια. Εκείνος θα αποφασίσει που θα με χρησιμοποιήσει», τόνισε ο Πορτογάλος άσος που λόγω της «περιπέτειας» του με τον κορονοϊό παραμένει στο σπίτι χωρίς συμπτώματα. «Είμαι σε καλή κατάσταση, δυστυχώς εξαιτίας του κορονοϊού δεν μπορώ να προπονηθώ όπως θέλω, αλλά έχω κρατήσει καλή φυσική κατάσταση ανάλογη με αυτή των playoffs που δεν είχα τραυματισμούς, ενώ έχω χάσει και κάποια κιλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα