Καρέρα: «Βρήκαμε την δύναμη να αντιδράσουμε»

Καρέρα: «Βρήκαμε την δύναμη να αντιδράσουμε»

Gazzetta team
Καρέρα: «Βρήκαμε την δύναμη να αντιδράσουμε»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα, στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά το γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ από τον ΟΦΗ...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Στο πρώτο σουτ δεχτήκαμε γκολ κι από εκεί και πέρα είναι λογικό να δυσκολέψουν τα πράγματα. Μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας απειλήσει και μετά το δύσκολο παιχνίδι που δώσαμε την Πέμπτη, είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας».

Για το ξεκίνημα: «Μπήκαμε στο παιχνίδι χωρίς την δύναμη που απαιτείται. Τον τελευταίο καιρό συχνά χρειαζόμαστε ένα χαστούκι για να αντιδράσουμε, αλλά βρήκαμε την δύναμη να αντιδράσουμε και αντιδράσαμε».

Για το γιατί η ΑΕΚ μπαίνει έτσι στα παιχνίδια της: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα. Θα συζητήσουμε αύριο, θα ακούσουμε τους ποδοσφαιριστές τι έχουν να πουν για να καταλάβουμε».

Για το παιχνίδι με την Ζόρια: «Από αύριο θα το σκεφτόμαστε. Θα δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και θα αρχίσουμε να δουλέψουμε για την Πέμπτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα