Κνετ: «Ίσως ήταν μια κακή απόφαση, αλλά ήταν πολύ καλό φάουλ» (vid)

Gazzetta team
Κνετ: «Ίσως ήταν μια κακή απόφαση, αλλά ήταν πολύ καλό φάουλ» (vid)

bet365

Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού σχολίασε πως τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ
Την ήττα από τον ΠΑΟΚ γνώρισε απόψε (1/11) ο Παναιτωλικός, όμως ο Κνετ σχολίασε πως τα «καναρίνια» θα μπορούσαν να είχαν πάρει τον βαθμό. «Είτε είναι δίκαιο είτε όχι, αυτό είναι το αποτέλεσμα, βελτιωνόμασταν γενικά. Στο πρώτο 20λεπτο δεν ήμασταν καλοί, αλλά μετά βελτιωθήκαμε και ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Αυστριακός γκολκίπερ στη NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε για την εκτέλεση φάουλ του Νινούα και για τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. «Ίσως ήταν μια κακή απόφαση (σ.σ. η θέση που πήρε για να πιάσει το φάουλ) αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ καλό φάουλ, ίσως να το έπιανα, αλλά αυτό είναι. Προπονηθήκαμε σκληρά όλη τη βδομάδα, ο προπονητής μας είχε δώσει αυστηρό πλάνο γι' αυτό το παιχνίδι, για να πιέσουμε και νομίζω ότι βελτιωνόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα