ΑΕΚ - ΟΦΗ: Βασικοί Τάνκοβιτς - Μαχαίρας, στον πάγκο Λιβάια και Ολιβέιρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - ΟΦΗ: Βασικοί Τάνκοβιτς - Μαχαίρας, στον πάγκο Λιβάια και Ολιβέιρα (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει το αναμενόμενο 4-2-3-1 με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα άκρα. Μένουν στον πάγκο Λιβάια και Ολιβέιρα, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Χνιντ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ (19:30) με τον Μάσιμο Καρέρα, όπως αναμενόταν, να διατηρεί το 4-2-3-1. Ο Ιταλός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τόσο τον Λιβάια, όσο και τον Ολιβέιρα. Ξεκινάει βασικούς τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα άκρα, ο Χνιντ επιστρέφει στην ενδεκάδα στην άμυνα, ενώ Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ ξεκινούν για ακόμα ένα παιχνίδι στον χώρο του κέντρου.

Η 11αδα της ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Παουλίνιο, στο κέντρο οι Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ, μπροστά τους ο Μάνταλος, αριστερά ο Τάνκοβιτς, δεξιά ο Μαχαίρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα