Σιαμπάνης: «Ο Γιάννης χαίρεται περισσότερα από μένα»

Gazzetta team
Σιαμπάνης: «Ο Γιάννης χαίρεται περισσότερα από μένα»

bet365

Ο Μάριος Σιαμπάνης έγραψε την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα του Άρη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του…

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη εμφάνισή του Μάριου Σιαμπάνη καταγράφηκε λόγω του προβλήματος υγείας των Ζακαρί Μπουσέ, Χουλιάν Κουέστα, αλλά άρπαξε την ευκαιρία και κράτησε στο μηδέν την εστία του. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στα κανάλια Novasports και είπε αρχικά ότι… «ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλους στόχους. Είναι μια δικαίωση για τον προπονητή των τερματοφυλάκων μας, τον Γιάννη Πλαβούκο. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα στον Άρη. Αυτός χαίρεται περισσότερο και από μένα. Είτε ήμουν 17 ετών, είτε μεγαλύτερος θα ήθελε να παίξω γιατί πιστεύει σε μένα και τον ευχαριστώ δημόσια».

Σε ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού, απάντησε ότι… «το να μην παίξεις ένα σαββατοκύριακο σε πάει πίσω. Δεν επαναπαυτήκαμε, μελετήσαμε όλη τη βδομάδα τον Αστέρα. Χαιρόμαστε που πήραμε τους τρεις βαθμούς και έμεινε η ομάδα εκεί που της αξίζει. Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τον επόμενο αγώνα». Κατέληξε αναφερόμενος στη νοοτροπία που πρέπει να έχει η ομάδα του. «Όλα προέρχονται από τα αποδυτήρια, το καλό κλίμα και τη δουλειά του προπονητή. Είμαστε ο Άρης και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε πάντα το 101%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα