Ολυμπιακός: Ο Μασούρας έχει περισσότερες ασίστ απ' ότι στον Πανιώνιο με λιγότερα ματς! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μασούρας έχει περισσότερες ασίστ απ' ότι στον Πανιώνιο με λιγότερα ματς! (vids)

bet365

Ο διεθνής winger έφτασε συνολικά τις 8 ασίστ στον Ολυμπιακό ξεπερνώντας αισθητά τον αριθμό που είχε στον Πανιώνιο και με λιγότερους αγώνες.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο 26χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ για το 2-0 στον Χασάν. Ήταν η 8η ασίστ του σε 77 ματς με τον Ολυμπιακό όπου έχει και 17 γκολ. Φέτος στη Λίγκα έχει 2 γκολ και 1 ασίστ ενώ στους ερυθρόλευκους έχει 8 συμμετοχές για το 2020-2021.

Ο Γιώργος Μασούρας εκτός αυτού όμως έχει φτάσει σε παραπάνω ασίστ στον Ολυμπιακό (8) σε 77 ματς και περισσότερες από τις 3 που είχε σε 152 συμμετοχές στον Πανιώνιο (που είχε 24 γκολ εκεί). Έχει εξελιχθεί δηλαδή σε έναν ακόμα πιο δημιουργικό παίκτη στους Πειραιώτες και στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Ως γνωστόν τα 2 γκολ του τα είχε φέτος με τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Το πρώτο του γκολ για το 2-0 με τους Αρκάδες ήταν από πάσα του Καμαρά και το 3-0 από γύρισμα του Χασάν.
Ο Μασούρας φέτος στο πρωτάθλημα έχει:
  • 3 γκολ σε 4 αγώνες και 187 λεπτά
  • 1 ασίστ
  • 6 τελικές σε 3 ματς και σε 154 λεπτά
  • 12 πάσες
  • 4 γεμίσματα
  • 3 κλεψίματα
  • 1 επέμβαση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα