Παναθηναϊκός: «Ο Βίγια σφράγισε την επιστροφή στο σπίτι του μετά από 1.015 μέρες» (pics)

Παναθηναϊκός: «Ο Βίγια σφράγισε την επιστροφή στο σπίτι του μετά από 1.015 μέρες» (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: «Ο Βίγια σφράγισε την επιστροφή στο σπίτι του μετά από 1.015 μέρες» (pics)

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε ντεμπούτο... για δεύτερη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχασε ευκαιρία για γκολ, αισθάνθηκε άνετα θα έχει να θυμάται πως έπειτα από 1.015 ημέρες είναι ξανά... στο πράσινο σπίτι του.

Ο Αργεντινός πέρασε με αλλαγή στα τελευταία λεπτά της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Λαμία στη Φθιώτιδα με το σκορ ήδη στο τελικό 2-0 για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Είχε μια τεράστια ευκαιρία γκολ ώστε να συνδυάσει την πρώτη εμφάνιση της δεύτερης θητείας του όντας και σκόρερ στο ματς, όμως νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγραψε στα social media για τον «Βίγια»:

«Lucas, η επιστροφή! Μετά απο 1015 ημέρες ο @lucasvilla19 φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος σε επίσημο παιχνίδι. Ήταν 20 Ιανουαρίου του 2018 όταν ο Αργεντίνος είχε αγωνιστεί στο νικηφόρο 4-0 με αντίπαλο την Κέρκυρα στη Λεωφόρο. Χθες, ο «Βίγια» σφράγισε την επιστροφή στο σπίτι του! #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo»

Διαβάστε επίσης:

Lucas, η επιστροφή! Μετά απο 1015 ημέρες ο Λούκας Βιγιαφάνιες φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος σε επίσημο...

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα