Παναθηναϊκός: Ο... πεναλτάκιας Διούδης! (vids)

Παναθηναϊκός: Ο... πεναλτάκιας Διούδης! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Ο... πεναλτάκιας Διούδης! (vids)

bet365

O Σωκράτης Διούδης κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στην Λαμία, έπιασε το τέταρτο πέναλτι ως πορτιέρε του Τριφυλλιού και έφτασε συνολικά τις οκτώ αποκρούσεις στην καριέρα του σε είκοσι εκτελέσεις!

Πρώτη νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία και στο φετινό πρωτάθλημα με τον Καρλίτος να κάνει όλη την δουλειά... Ή πιο σωστά, σχεδόν όλη την δουλειά! Μεγάλο μερίδιο σε αυτό το διπλό έχει και ο Σωκράτης Διούδης! Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, απέκρουσε το πέναλτι του Ρόμανιτς στο 20' και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του Μπόλονι.

Με αυτή την απόκρουση, ο Διούδης έφτασε τις 8 επεμβάσεις πέναλτι στη καριέρα του, οι 4 από τις οποίες είναι με το «τριφύλλι» στο στήθος! Εκτός αυτού, ο διεθνής γκολκίπερ έχει κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του μετά το χθεσινό πέναλτι, 20 φορές έχοντας όπως είπαμε παραπάνω καταφέρει να... κερδίσει τις 8!

Πρόκειται σε απλά μαθηματικά, για ποσοστό επιτυχίας 40%! Καταλαβαίνετε για πόσο υψηλό νούμερο μιλάμε όταν αναφερόμαστε σε εκτελέσεις πέναλτι, που οι πιθανότητες είναι υπέρ του εκτελεστή. Ο Διούδης, βρίσκεται αρκετά κοντά στο να έχει καταφέρει να αποκρούσει τα μισά πέναλτι απ' όσα του έχουν εκτελεστεί κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο για τερματοφύλακα. Όταν μάλιστα ο αριθμός των εκτελέσεων είναι τόσο μεγάλος.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο, είναι πως όλες οι αποκρούσεις του έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό βαθμό ή βαθμούς! Στα τέσσερα παιχνίδια που ο Διούδης έπιασε πέναλτι, το «τριφύλλι» μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Πάμε να θυμηθούμε και να δούμε τα πέναλτι που έχει αποκρούσει με τον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από το πιο πρόσφατο...

31/10/20: με Λαμία (νίκη)

5/7/20: με Ολυμπιακό (play off - ισοπαλία)

16/12/18: με Ατρόμητο (νίκη)

2/12/18: με Άρη (ισοπαλία)

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλα τέσσερα πέναλτι που έχει αποκρούσει πριν φορέσει τα πράσινα...

26/4/17: Τρίκαλα – Άρης 1-0 (Football League)

1/11/16: Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 1-1 (Football League)

19/12/15: Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-0

9/12/12: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα