Παναιτωλικός: Εκτός ο Μάζουρεκ, στην αποστολή Μοσκέρα και Αζάντι! (pic)

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Εκτός ο Μάζουρεκ, στην αποστολή Μοσκέρα και Αζάντι! (pic)

bet365

Ο Αργεντινός χαφ προστέθηκε στη λίστα των «κυανοκίτρινων» απόντων. «Πρώτη» για Αζάντι και... Μοσκέρα
Με αρκετές απουσίες θα υποδεχθεί αύριο (31/10) ο Παναιτωλικός τον ΠΑΟΚ. Στους από καιρό γνωστούς τραυματίες Ματσόλα, Τζανακάκη, Μεντίνα, Περέιρα, Αρσούρα «προστέθηκαν» ο Μάζουρεκ που είχε παίξει τραυματίας στο Περιστέρι και ο Ταχάρ που αποβλήθηκε. Ετσι ο Λουτσιάνο που θα είναι στον πάγκο συμπεριέλαβε στην αποστολή τον πρόσφατα αποκτηθέντα φορ Αζάντι και τον «νέο» Λουίς Μοσκέρα. Πρόκειται για τον 21χρονο επιθετικό (γεννημένος τον Μάιο του 1999) από την Κολομβία, που έπαιζε στην Ατλέτικο Χούλια και αποκτήθηκε πρόσφατα για τη «δεύτερη» ομάδα, όμως πήρε «προβιβασμό» για την «πρώτη».
Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Μοσκέρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα