ΑΕΚ: Στην αποστολή για ΟΦΗ ο Γαλανόπουλος, επιστρέφει μετά από δέκα μήνες!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην αποστολή για ΟΦΗ ο Γαλανόπουλος, επιστρέφει μετά από δέκα μήνες!

bet365

Ο Καρέρα πήρε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος επιστρέφει μετά από δέκα μήνες απουσίας. Προφυλάσσεται ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, όπως αναμενόταν, ενόψει Ζόρια.

Η ΑΕΚ έχει μια τριάδα αγώνων μπροστά της (ΟΦΗ εντός, Ζόρια εκτός, Άρη εκτός) ως τη διακοπή για τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων που πρέπει να τη βγάλει με νίκες ώστε να πάει με ηρεμία και χωρίς άλλες απώλειες σε αυτό το διάστημα. Έπειτα θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με το σύνολο του ρόστερ και να παρουσιάσει την πραγματική ΑΕΚ με όλα τα «όπλα» της στο χορτάρι.

Η Ένωση αρχικά πρέπει να κάνει το καθήκον της την Κυριακή (19:30) απέναντι στον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Καρέρα αναμένεται να αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα προκειμένου να κάνει το κατάλληλο rotation και να φρεσκάρει την ομάδα του λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η είδηση στην αποστολή της ΑΕΚ έχει να κάνει με την επιστροφή του Γαλανόπουλου, ο οποίος έπειτα από δέκα μήνες γύρισε και μένει να φανεί αν θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν στις 18 Δεκεμβρίου του 2019 στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Έπειτα έμεινε νοκ-άουτ με την επέμβαση στον χόνδρο.

Ο Χνιντ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας καθώς δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα με τη Λέστερ, ένας εκ των Σάκχοφ ή Κρίστιτσιτς λογικά θα μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες καθώς το συγκεκριμένο δίδυμο βγάζει σερί αγώνες στο κέντρο, ενώ στην αρχική ενδεκάδα είναι πιθανό να ξεκινήσουν Τάνκοβιτς και Μαχαίρας.

Τα προβλήματα για τον Καρέρα είναι γνωστά. Ο Τσιγκρίνσκι προφυλάσσεται για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζόρια στην Ουκρανία την Πέμπτη για την 3η αγωνιστική του ομίλου στο Europa League. Εκτός μένουν φυσικά και οι Γκαρσία, Σιμόες, Σιμάνσκι και Αλμπάνης, με τους δύο τελευταίους πάντως να επιστρέφουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Όλοι τους θα είναι διαθέσιμοι για τον Καρέρα μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Μετά την απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα, ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα