Βόλος: Μπήκε και ο Γέντρισεκ ενόψει ΑΕΛ

Βόλος: Μπήκε και ο Γέντρισεκ ενόψει ΑΕΛ

Gazzetta team
Βόλος: Μπήκε και ο Γέντρισεκ ενόψει ΑΕΛ

bet365

Ο Έρικ Γέντρισεκ μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έτσι το μοναδικό πρόβλημα για τον Βόλο ενόψει ΑΕΛ είναι ο Τέκιο.

Ακόμα μια επιστροφή, μετά από εκείνη του Τάσου Τσοκάνη, μετράει ο Άνχελ Λόπεθ στον Βόλο. Ο Γέντρισεκ μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στον αυχένα, κάτι που τον είχε αναγκάσει να μείνει εκτός από τα τελευταία παιχνίδια.

Έτσι το μοναδικό πρόβλημα για τον Άνχελ Λόπεθ ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ έχει να κάνει με τον Τέκιο, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά τον Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε να εκτίσει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα τέλη Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα