Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σάντσες και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σάντσες και Σένκεφελντ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Σάντσες και Σένκεφελντ

bet365

Επιπλέον δύο ποδοσφαιριστές μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, με τους Φακούντο Σάντσες και Μπαρτ Σένκεφελντ να δίνουν το «παρών».

Μια μέρα μετά τους Βιγιαφάνιες και Σαβιέρ που επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, ο Λάζλο Μπόλονι είδε και δυο αμυντικούς ποδοσφαιριστές να καταφέρνουν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, το πρωί της Τετάρτης.

Οι Φακούντο Σάντσες και Μπαρτ Σένκεφελντ έδωσαν κανονικά το «παρών» στην προπόνηση, στο πρώτο μέρος της οποίας συμμετείχαν και οι Κουρμπέλης και Πούγγουρας προτού συνεχίσουν με αποφόρτιση.

Ατομικό έκαναν οι Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, θεραπεία οι Μπουζούκης, Βέλεθ, Αγιούμπ και Αλεξανδρόπουλος, ενώ, κλινήρης παρέμειναν οι Αντονίτο και Μαυρομμάτης.

Ο τελευταίος ανέβασε πυρετό, έκανε τεστ για κορονοϊό, βγήκε αρνητικός κι έτσι δεν τίθεται θέμα απομόνωσης, ενώ, μόλις υποχωρήσουν τα συμπτώματα της ίωσης θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Στην προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα