Παναθηναϊκός: Η σιγουριά του Μαουρίσιο για βελτίωση

Παναθηναϊκός: Η σιγουριά του Μαουρίσιο για βελτίωση

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Η σιγουριά του Μαουρίσιο για βελτίωση

bet365

Ο Μαουρίσιο εμφανίστηκε σίγουρος για την βελτίωση του Παναθηναϊκού στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Μαουρίσιο έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έδωσε την ασίστ στο γκολ του Καρλίτος και έδειξε έτοιμος να κάνει διαφορά. Ο Βραζιλιάνος μέσος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και έδειξε σίγουρος για την αλλαγή στην εικόνα του «τριφυλλιού».

«Παλέψαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη στο ματς με το Βόλο. Χρειαζόμασταν τόσο τη νίκη. Ο αντίπαλος μας τιμώρησε στις καθυστερήσεις. Όπως και να 'χει, είναι ένα ματς που θα μείνει στη μνήμη μου. Ήταν το πρώτο ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην αρχή και έχουμε όλες τις δυνατότητες να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να κάνουμε μια σπουδαία σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα