Μποροβήλος: «Το ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες είναι... οξυγόνο για τις ομάδες»

Gazzetta team
Μποροβήλος: «Το ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες είναι... οξυγόνο για τις ομάδες»

bet365

Η Κυβέρνηση αναμένεται να υπογράψει απόφαση σύμφωνα με την οποία οι ΠΑΕ θα λαμβάνουν ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες κι ο Γιώργος Μποροβήλος αναφέρθηκε σ' αυτήν την τόσο σημαντική εξέλιξη.

Πιο κοντά από ποτέ είναι οι ΠΑΕ στο να λαμβάνουν ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν από τους... σημαιοφόρους αυτής της προσπάθειας κι ο Γιώργος Μποροβήλος σχολίασε την εξέλιξη αυτή λέγοντας:

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Αστέρα είπε στο Open:

«Ήταν επιτέλους καιρός να γίνει κάτι τέτοιο. Οι εταιρείες κερδοσκοπούν στην πλάτη των ομάδων που πλέον θα έχουν ένα ανταποδοτικό όφελος. Είναι... οξυγόνο για τις ομάδες που πρέπει να έχουν οικονομική ανεξαρτησία. Αν θέλουμε ποιοτικές και καλές ομάδες, πρέπει να τις κάνουμε οικονομικά ανεξάρτητες. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δώσει ως αντάλλαγμα το όνομα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα