ΠΑΟΚ: Νέο ενδιαφέρον για Λέο Ζαμπά από Βραζιλία

ΠΑΟΚ: Νέο ενδιαφέρον για Λέο Ζαμπά από Βραζιλία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Νέο ενδιαφέρον για Λέο Ζαμπά από Βραζιλία

bet365

Μετά την Φλουμινένσε, άλλος ένας βραζιλιάνικος σύλλογος εξετάζει την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, με την Μπραγκαντίνο να είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Ο Λέο Ζαμπά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπελ Φερέιρα και ο ίδιος ψάχνεται για να βρει ομάδα η οποία θα του δώσει χρόνο συμμετοχής έχοντας στρέψει την προσοχή του στην πατρίδα του την Βραζιλία.

Αρχικά ενδιαφέρον για την περίπτωση του είχε δείξει η Φλουμινένσε αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του οικονομικού. Τώρα, νέα ομάδα από την χώρα του καφέ εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την Μπραγκαντίνο η οποία έχει και το οικονομικό υπόβαθρο, αφού ανήκει στην Red Bull και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα