Λόπεθ: «Στον Βόλο υπάρχει ποιότητα»

Λόπεθ: «Στον Βόλο υπάρχει ποιότητα»

Gazzetta team
Λόπεθ: «Στον Βόλο υπάρχει ποιότητα»

bet365

Ο Ισπανός κόουτς της ομάδας μίλησε για την πορεία της στο πρωτάθλημα και αφιέρωσε στον Αχιλλέα Μπέο τον βαθμό που απέσπασε στο ΟΑΚΑ
Για τον αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό όπου και η ομάδα του απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά και τους παίκτες του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Ανχελ Λόπεθ στο Metropolis.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την ισοπαλία με Παναθηναϊκό και τη βαθμολογία: «Το περιμέναμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε καλές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ, Άρη και Ατρόμητο. Γιατί όχι; Γιατί να μην το περιμένουμε; Είναι κάποιες ομάδες που έχουν παιχνίδια λιγότερα. Δεν με ενδιαφέρει η βαθμολογία. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο παρότι δεν έκανα προετοιμασία μαζί με την ομάδα. Είμαι χαρούμενος για όσα έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».
Για τους παίκτες: «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στην Ελλάδα. Ο παίκτης που σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό έπαιζε στην γ΄ κατηγορία της Αργεντινής και το δεξί μπακ του ΠΑΟ έπαιζε στην Εστουδιάντες. Υπάρχει μεγάλη απόσταση σε επίπεδο υλικού. Προφανώς υπάρχει ποιότητα στην ομάδα μας. Ο Ουάρντα και ο Μαρτίνες δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Είναι χαρισματικοί, ποιοτικοί και ξέρουν ότι εδώ θα παίξουν. Έχουμε κάνει ένα καλό μείγμα. Είμαστε σε καλή φάση, στη σωστή κατεύθυνση καθώς έχουμε ποιοτικούς παίκτες».
Για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα: «Είναι κακό το τάιμινγκ που παίζει ο ΠΑΟΚ μαζί της. Η Γρανάδα είναι σε καλό φεγγάρι. 'Εχει καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή. Θα πρέπει να την προβληματίσει. Πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικός».
Τέλος είπε: «Ο βαθμός είναι αφιερωμένος στον Αχιλλέα Μπέο που διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα