ΑΕΚ: Η πρόοδος των εργασιών στο γήπεδο! (Pics)

ΑΕΚ: Η πρόοδος των εργασιών στο γήπεδο! (Pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Η πρόοδος των εργασιών στο γήπεδο! (Pics)

bet365

Προχωράνε σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες στο υπό ανέγερση γήπεδο της Α.Ε.Κ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την Ένωση
Σε καθημερινή βάση και πάντα βάση του χρονοδιαγράμματος προχωράνε τα έργα (και) στο εσωτερικό του υπό ανέγερση γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, του OPAP Arena - «Αγιά Σοφιά», όπως μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΚ.
Πρόκειται για πρόοδο εργασιών στο χώρο των αποδυτηρίων, εκεί που θα είναι και οι αίθουσες για τις υπηρεσίες του Τύπου και φυσικά όλοι οι εσωτερικοί χώροι... Μπορεί κανείς να διακρίνει εύκολα στις εικόνες πόσο έχουν προχωρήσει οι εργασίες και σε άλλα κομμάτια όπως οι σουίτες αλλά και της υπογειοποίησης...
Μεγάλη πρόοδος παρατηρείται και στο ντύσιμο εξωτερικά του γηπέδου. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Dimand Πάνο Παναγιωτίδη και με όσα αποκάλυψε σε αποκλειστική του συνέντευξη στον ΟΠΑΠ, στόχος είναι από τον Αύγουστο - Σεπτέμβριο του 2021, να ανοίξει τις πόρτες του για αγώνες το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα