ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Καρέρα, στον πάγκο Λιβάια και Ολιβέιρα (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Καρέρα, στον πάγκο Λιβάια και Ολιβέιρα (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα επιστρέφει σε σχηματισμό 4-2-3-1 ξεκινώντας βασικούς στα άκρα τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα και στην κορυφή τον Ανσαριφάρντ. Στον πάγκο μένουν Λιβάια και Ολιβέιρα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννενα με τον Καρέρα να επιστρέφει στο 4-2-3-1 αφήνοντας εκτός ενδεκάδας και τον Λιβάια και τον Ολιβέιρα, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Ο Ιταλός κόουτς παρατάσσει τα πρόσωπα που δοκίμασε στην τελευταία χθεσινή προπόνηση στα Σπάτα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας στο τέρμα, τετράδα στην άμυνα οι Λόπες, Χνιντ, Νεντελτσιάρου και Παουλίνιο, οι Σάκχοφ και Κρίστιτσιτς στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μπροστά τους ο Μάνταλος σε ελεύθερο ρόλο, οι Τάνκοβιτς και Μαχαίρας αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στα δύο άκρα και ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Στον πάγκο είναι οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Ινσούα, Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα