ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Βιερίνια!

ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Βιερίνια!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Θετικός στον κορονοϊό ο Βιερίνια!

bet365

Μόλις μερικά 24ωρα μετά την... επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι θετικός στον κορονοϊό!

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι προφανές ότι θα αργήσει ακόμη περισσότερο η ενσωμάτωσή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και στην διάθεση του Άμπελ Φερέιρα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος άσος έγραψε το παρακάτω μήνυμα που ανακοίνωσε ότι είναι θετικός:

«Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.
Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.


Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!
Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι...stay safe».

Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου. Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα. Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! !!Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς! Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε ολοι μαζι...stay safe.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα