ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Απόλλων Σμύρνης: Εκτός (ξανά) ο Χουχούμης

Απόλλων Σμύρνης: Εκτός (ξανά) ο Χουχούμης

Απόλλων Σμύρνης: Εκτός (ξανά) ο Χουχούμης

Ο μπακ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν υπολογίζεται εκ νέου, για τον αγώνα με τη Λαμία που ακολουθεί 

Χωρίς τους Χουχούμη, Κότσαρη θα υποδεχθεί την Κυριακή (25/10) ο Απόλλων Σμύρνης τη Λαμία, καθώς ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος αποκόμισε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ένα στον προσαγωγό. Αμφότεροι μάλιστα δεν κατάφεραν να προπονηθούν ούτε σήμερα. 
 
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις, στην Παιανία συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.
 
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για διάστημα μεγαλύτερο των 45 λεπτών, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
 
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο τελείωμα φάσεων και αγωνιστικά τετράγωνα.
 
Δεν προπονήθηκαν, ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δεξιό προσαγωγό και ο Διαμαντής Χουχούμης, λόγω σύσπασης στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού.
 
• Η ΠΑΕ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον γυμναστή της ομάδας μας Βασίλης Αλεξίου για το χαμό στενού συγγενικού του προσώπου.