ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σφιντέρσκι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σφιντέρσκι

bet365

Με τον Καντουρί να ακολουθεί θεραπεία και τον Κρέσπο να κάνει ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής (23/10) στον ΠΑΟΚ. Ενοχλήσεις ο Σφιντέρσκι.

Το ματς με την Ομόνοια αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΟΚ και με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να έχει αναβληθεί, ο Δικέφαλος του Βορρά στρέφει την προσοχή του στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς με την Γρανάδα στην Ισπανία.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ενώ ο Κρέσπο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Σφιντέρσκι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο έμεινε εκτός.

Για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στην πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση φυσικής κατάστασης σε υψηλή ένταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα