Άρης: Αναμονή για τα αποτελέσματα του νέου τεστ

Άρης: Αναμονή για τα αποτελέσματα του νέου τεστ

Gazzetta team
Άρης: Αναμονή για τα αποτελέσματα του νέου τεστ

bet365

Στον Άρη περιμένουν τα αποτελέσματα του νέου τεστ COVID 19 στο οποίο υποβλήθηκαν όλοι όσοι ήταν αρνητικοί στην προηγούμενη εξέταση.

Μετά τα δέκα κρούσματα κορονοϊού που διαπιστώθηκαν σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Άρη την περασμένη Τρίτη (20/10), σήμερα (23/10) όλοι όσοι ήταν αρνητικοί υποβλήθηκαν σε νέο τεστ ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε περαιτέρω διασπορά του ιού και ακολουθώντας προφανώς τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τα αποτελέσματα αναμένονται μέχρι το βράδυ και στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο διαπίστωσης περαιτέρω θετικών κρουσμάτων.

Αναλόγως των αποτελεσμάτων, θα διαμορφωθεί και το πρόγραμμα της ομάδας τόσο σε επίπεδο προπονήσεων όσο φυσικά και επίσημων αγώνων. Ήδη αναβλήθηκε ο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ οι προπονήσεις διεξάγονται σε γκρουπ και δίχως τη δυνατότητα επίσκεψης των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο για ευνόητους λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα