Παπαδόπουλος: «Νίκη με ΟΦΗ, μπορούμε φέτος να είμαστε στα Play-Off» (vid)

Κώστας Τόπας
Παπαδόπουλος: «Νίκη με ΟΦΗ, μπορούμε φέτος να είμαστε στα Play-Off» (vid)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατά την βράβευσή του, μίλησε για και μίλησε για το ερχόμενο ματς του Αστέρα Τρίπολης, με τον ΟΦΗ αλλά και για τον φετινό στόχο της ομάδας που είναι η είσοδος στα Play Off.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας των Αρκάδων αναδείχτηκε με 35% MVP στη σχετική ψηφοφορία που διενεργεί η ομάδα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, για το ματς με την ΑΕΛ.

Ο Παπαδόπουλος αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο στη συνέχεια μίλησε για το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή (25/10, 16:00) αλλά και για την αισιοδοξία του να μπει η ομάδα στα Play-Off της Super League Interwetten.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την αναγνώριση που μου απέδειξε αλλά είναι ομαδική δουλειά μία νίκη. Θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα και πετύχαμε.

Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ. Να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία, αλλά τα δύσκολα παιχνίδια δεν έχουν σταματήσει. Θεωρώ ότι είναι μπροστά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε, όπως κάναμε και στα πρώτα τέσσερα ματς.

Θεωρώ ότι έχουμε ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά. Η ομάδα έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία. Αν εξαιρέσεις το παιχνίδι στον Παναιτωλικό που έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τη νίκη, πιστεύω ότι έχουμε κάνει το απόλυτο και μπορούμε φέτος να είναι η χρόνια μας και να βγούμε στα Play Off.

Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλη την ομάδα, γιατί όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Οπότε είναι ομαδικό βραβείο. Δεν είναι μόνο ατομικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα