Άρης: Απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι στο «Δασυγένειο»

Άρης: Απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι στο «Δασυγένειο»

Gazzetta team
Άρης: Απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι στο «Δασυγένειο»

bet365

Στην απολύμανση όλων των χώρων του αθλητικού κέντρου στο Νέο Ρύσιο προχώρησε η ΠΑΕ Άρης έπειτα από τα δέκα κρούσματα κορονοϊού.

Η ΠΑΕ Άρης ακολουθεί τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου καθώς απολυμάνθηκαν όλοι οι χώροι στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου. Μετά τον εντοπισμό δέκα κρουσμάτων κορονοϊού, είναι προφανές ότι αλλάζει πλέον η καθημερινότητα της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο ακόμη και οι προπονήσεις της ομάδας θα γίνονται ανά γκρουπ, ενώ στις τάξεις της ομάδας είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού. Αύριο (22/10) όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος θα υποβληθούν σε νέο τεστ COVID 19 με την ελπίδα ότι δεν υπήρξε μεγαλύτερη διασπορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα