Σούντγκρεν: «Το καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον Άρη αλλά τώρα ο Μάντζιος με πιστεύει»

Σούντγκρεν: «Το καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον Άρη αλλά τώρα ο Μάντζιος με πιστεύει»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Το καλοκαίρι ήθελα να φύγω από τον Άρη αλλά τώρα ο Μάντζιος με πιστεύει»

bet365

Χαρούμενος για την επιστροφή του στη δράση, είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε σε Μέσο της χώρας του, για τον τεχνικό του Άρη, Άκη Μάντζιο, τονίζοντας πως ο έμπειρος προπονητής πιστεύει στις δυνατότητες του.

Το καλοκαίρι, ο Σουηδός μπακ ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου από τον Αρη, ωστόσο με την έλευση του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ο Ντάνιελ Σούντγκρεν αισθάνεται και πάλι μέλος της ομάδας μιας και ο 51χρονος τεχνικός, του έδειξε πως τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

«Ο νέος προπονητής μου έδωσε ελπίδα και έχει πίστη σε μένα την οποία και έδειξε μετά από τόσο μεγάλη απουσία μου», ανέφερε αρχικά στο FotbollDirekt.se, για να συνεχίσει λέγοντας για την επιστροφή του, στην αρχική 11αδα μετά από καιρό:

«Φυσικά και ένιωσα όμορφα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα συμφωνήσουν πως όταν ένας προπονητής σε βλέπει και σε πιστεύει, αυτομάτως ανεβαίνεις επίπεδο αγωνιστικά. Δεν συναγωνιζόμουν με τους συμπαίκτες μου επί ίσοις όροις πριν στην ομάδα, για να παίξω, με τον προηγούμενο προπονητή.

Εχω μεγάλο σεβασμό στον νέο μου προπονητή, μου δίνει ενέργεια για να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου. Ενα 90λεπτο, είναι πάντα ένα 90λεπτο. Πίστευα πως θα κουραζόμουν άλλα έγινε το αντίθετο. Ένιωσα αναζωογονημένος μετά το ματς. Ίσως ήταν από την μεγάλη αδρεναλίνη, αλλά ένιωσα πως επέστρεψα και μάλιστα σε καλή φόρμα».

Για το μέλλον του στον Άρη τόνισε: «Βδομάδα με βδομάδα, αυτό που έχει σημασία είναι να επικεντρώνονται στο αγωνιστικό και να παίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του: «Ήμουν τόσο καιρό στο ψυγείο, που θα ήταν χαζό να σκεφτώ τίποτα διαφορετικό από το να παίζω και να είμαι σε καλή φόρμα. Δεν έχουμε ξεκάθαρους στόχους, όμως αναμφίβολα θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να παίξουμε ξανά στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι ήταν κοντά στην έξοδο από τον Άρη το καλοκαίρι: «Ναι το ήθελα. Αλλά την ίδια στιγμή, το επεδίωκα γιατί ο τότε προπονητής δεν με ήθελε στην ομάδα.

Μου στοίχισε αρκετά. Είναι πάντα άσχημο να μένεις εκτός, ειδικά αν δεν σου αξίζει. Ήταν μία δύσκολη περίοδος, αλλά έμαθα από αυτή και δεν θέλω πλέον να κοιτάω στο παρελθόν. Σταμάτησε την βελτίωσή μου. Τώρα νιώθω δυνατός και έχω το μέταλλο που χρειάζεται. Έδωσα βάρος στην γυμναστική, στην μυϊκή μάζα αυτή την περίοδο, θα δούμε αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα