ΑΕΚ: Τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2020

ΑΕΚ: Τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2020

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τέσσερα βραβεία στα Sports Marketing Awards 2020

bet365

Την Δευτέρα (19/10), πραγματοποιήθηκε η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications, με την ΑΕΚ να αποσπά τέσσερα βραβεία.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε χθες η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων, που διοργάνωσε για τέταρτη χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στις ενότητες «Best in Sports Marketing», «Best Sports Events», «Best Content for Sports» και «Best Sports Sponsorships». Ι

διαίτερα επιτυχημένη ήταν και φέτος η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία απέσπασε συνολικά τέσσερα (4) βραβεία και συγκεκριμένα:

•Ένα GOLD βραβείο στη κατηγορία “Best CSR Campaign / Activity”, για την ενέργεια ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ. Πρόκειται για την πρωτοβουλία τον περασμένο Δεκέμβριο στον αγώνα με τον Πανιώνιο όταν τις δύο ομάδες συνόδευσαν μαθητές και αθλητές με ειδικές ανάγκες σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή – Hellenic Paralympic Committee, το ειδικό σχολείο Ιλίου και το αθλητικό σωματείο Τυρταίος.

•Ένα SILVER βραβείο στη κατηγορία “Best CSR Initiative during the Coronavirus Pandemic”, για την ενέργεια #WeFightCovid με την συλλεκτική φανέλα που στη διάρκεια της καραντίνας διατέθηκε από την κιτρινόμαυρη μπουτίκ με τα έσοδα να πηγαίνουν για την δωρεάν προσφορά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού.

•Ένα BRONZE βραβείο στη κατηγορία “Best CSR Campaign / Activity” για την ενέργεια «οι 10 εντολές του Διαδικτύου» για τη δράση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεργαζόμενη με το CSIi Institute και δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας, που έφτιαξαν με τα κινητά τους τηλέφωνα ένα βίντεο σχετικά με όσα πρέπει να προσέχουν τα νέα παιδιά για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

•Σε συνεργασία με τον Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας, Τράπεζα Πειραιώς, ένα BRONZE βραβείο στην κατηγορία “Best Strategy for Sales” για ενέργεια απόκτησης της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard.

Τα βραβεία παρέλαβε για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Εμπορικός Διευθυντής της ομάδας, κ. Νίκος Καραούζας».

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ Ανδρέας Δημάτος, από την πλευρά του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, δήλωσε:

«Και έρχεται ένα βραβείο για ένα βράδυ πραγματικά αξέχαστο! Που θα το θυμάσαι για μια ζωή!».

Και έρχεται ένα βραβείο για ένα βράδυ πραγματικά αξέχαστο! Που θα το θυμάσαι για μια ζωή!

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα