Βιτλής: «Είναι καλό μια τέταρτη ομάδα να μπει σφήνα για τον τίτλο»

Gazzetta team
Βιτλής: «Είναι καλό μια τέταρτη ομάδα να μπει σφήνα για τον τίτλο»

bet365

O Bασίλης Βιτλής μίλησε για το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που βάζει η ομάδα του Μάντζιου στους υπόλοιπους ανταγωνιστές για τον τίτλο.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Βιτλής στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη.

Για το ματς με τον Άρη: «Με μια ήττα είσαι στεναχωρημένος. ειδικά όταν έχεις κάνει καλή προσπάθεια. Ο Άρης έχει καλό μομέντουμ, με τον νέο προπονητή άλλαξε τη φιλοσοφία του. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για τις συνθήκες του αγώνα».

Για την αλλαγή φιλοσοφίας του Άρη με Μάντζιο σε σχέση με τον Ένινγκ: «Ο Άρης έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, έχει βελτιωθεί, είναι πιο συμπαγής αμυντικά. Είναι πιο ουσιαστικός ο Άρης».

Για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Άρη: «Ο Άρης είναι από τις μεγάλες ομάδες. Έχει πολύ ποιοτικούς από τη μέση και μπροστά, όλη η ομάδα είναι καλή και έχει και λύσεις από τον πάγκο».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Και ο Γκάμα και ο Γκαρσία και ο Μπερτόλιο αλλάζουν θέσεις και μπερδεύουν τον αντίπαλο. Ο Γκάμα είναι πολύ ποιοτικός, έχει καλά και τα δυο πόδια και σε κάθε ευκαιρία μπορεί να σκοράρει».

Για τον Άρη που προπορεύεται στη βαθμολογία: «Είναι αρχή ακόμα. Όταν πολλές ομάδες διεκδικούν το Πρωτάθλημα είναι καλό. Όταν μια ομάδα είναι πρωταθλήτρια από τα Χριστούγεννα χάνει το ενδιαφέρον του. Είναι καλό μια τέταρτη ομάδα να μπει σφήνα στις άλλες τρεις που διεκδικούν τον τίτλο».

Για τον Απόλλωνα: «Είχαμε τα μπαράζ, παίξαμε τέλη καλοκαιριού. Πήραμε την άνοδο, ήρθαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε, πήραμε νίκη με την ΑΕΛ, με τον πρωτοπόρο Άρη κάναμε καλή εμφάνιση που μας ενθαρρύνει και θα έχουμε μια καλύτερη συνήθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα