Μάντζιος σε παίκτες: «Χρειαζόμαστε βελτίωση, μη χάσουμε τον προσανατολισμό μας»

Μάντζιος σε παίκτες: «Χρειαζόμαστε βελτίωση, μη χάσουμε τον προσανατολισμό μας»

Gazzetta team
Μάντζιος σε παίκτες: «Χρειαζόμαστε βελτίωση, μη χάσουμε τον προσανατολισμό μας»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη της σημερινής (19/10) προπόνησης και στάθηκε στη διαχείριση της κατάστασης αλλά και στη βελτίωση που απαιτείται…

Ο 51χρονος τεχνικός συνηθίζει να μιλάει στους παίκτες του μετά τους αγώνες, αυτό έκανε και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Αναφερόμενος στο παιχνίδι υποστήριξε ότι… «κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, μπορούσαμε και περισσότερα γκολ αλλά στο δεύτερο είχαμε προβλήματα που πρέπει να διορθώσουμε», ενώ στάθηκε στη διαχείριση της πρωτοπορίας της ομάδας του αλλά και στην ανάγκη για βελτίωση.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που η ομάδα βρίσκεται ψηλά αλλά θέλω να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Αν θέλουμε να μείνουμε ψηλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα». Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι (24/10, 18:15) που ακολουθεί απέναντι στη Λάρισα λέγοντας ότι… «μας περιμένει δύσκολη μάχη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα