Super League Interwetten: Το +11 του Αρη από τον Παναθηναϊκό, το -6 του ΠΑΟΚ και ο Ελ Αραμπί

Αντώνης Σαούλης
Super League Interwetten: Το +11 του Αρη από τον Παναθηναϊκό, το -6 του ΠΑΟΚ και ο Ελ Αραμπί

bet365

Το gazzetta.gr καταγράφει μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία της Super League Interwetten μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Eίναι νωρίς ακόμα; Χωρίς αμφιβολία. Ναι μεν συμπληρώσαμε 5 αγωνιστικές αλλά και αυτές... κουτσουρεμένες είναι. Ο Απόλλων Σμύρνης έχει δώσει μόνο 2 ματς, ο ΠΑΣ 3 και αρκετές ομάδες έχουν μείνει στα 4. Ομως υπάρχουν κι αυτές που έχουν δώσει κανονικά τα 5 ματς της Super League Interwetten. Ο Αρης για παράδειγμα, ο οποίος μετράει μόνο μία απώλεια (η ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα), που βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το gazzetta.gr στέκεται σε μερικά στοιχεία που ίσως παίξουν τον ρόλο τους στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Μη ξεχνάτε όμως, ότι και φέτος μετά τις πρώτες 26 αγωνιστικές θα έχουμε +10 για τα play offs και +7 για τα play outs. Οπως επίσης πρέπει να θυμόμαστε πως τα ευρωπαϊκά εισιτήρια έχουν μειωθεί στα 4 (από τα 5 που είχαμε).

Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία που μας προκαλούν εντύπωση μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές

1) Το +11 του Αρη από τον Παναθηναϊκό

Βάζουμε την συγκεκριμένη διαφορά για τις δύο ομάδες γιατί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος συζητάγαμε για την 4η ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη. Και ο Αρης με τον Παναθηναϊκό ήταν οι υποψήφιες με βάση και την περσινή τους βαθμολογία. Μετά από 5 αγωνιστικές λοιπόν (με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει ματς λιγότερο), η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο +11. Σε αυτήν την διαφορά προσθέστε και τη νίκη του Αρη μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στους «πράσινους». Κάπου εδώ να προσθέσουμε ότι η 4η θέση στο πρωτάθλημα δεν «εγγυάται» ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί υπάρχει και ο κάτοχος του Κυπέλλου. Εάν το κατακτήσει το τρόπαιο μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες τρεις θέσεις του πρωταθλήματος, τότε θα βγάζει στην Ευρώπη η 4η θέση.

2) Το -6 του ΠΑΟΚ

'Η αν θέλετε μόνο 2 νίκες σε 5 ματς του ΠΑΟΚ. Ναι μεν ο Δικέφαλος του Βορρά παραμένει αήττητος αλλά έχει ήδη αφήσει 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Και αν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ η ισοπαλία όπως ήρθε (με γκολ στο 89') μάλλον χρεώνεται ως θετικό αποτέλεσμα, εντούτοις οι ισοπαλίες με Ατρόμητο (1-1 στη Τούμπα) και Βόλο (0-0 εκτός έδρας) είναι γκέλες.

3) To 1 γκολ κάθε 55 λεπτά του Ελ Αραμπί


Ηδη έχει 5 γκολ στα 4 ματς που έχει δώσει στην Super League Interwetten σε σύνολο 277 λεπτών. Ο Ελ Αραμπί δείχνει να είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι και σκοράρει 1 γκολ κάθε 55 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό, κόντρα στον ΠΑΣ και φυσικά σημείωσε χατ-τρικ με τον Ατρόμητο. Μόνο την 2η αγωνιστική δεν σκόραρε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (η 1η αγωνιστική για τον Ολυμπιακό έχει αναβληθεί). Με τα γκολ κόντρα στον Ατρόμητο ο Ελ Αραμπί έσβησε μία ακόμη ομάδα από την λίστα με τα «θύματά» του. Του μένει μόνο ο ΟΦΗ από στην Super League Interwetten και φυσικά ο Απόλλων Σμύρνης με τον οποίο ακόμη δεν έχει αγωνιστεί.

4) Οι 10 βαθμοί του Βόλου

Στο poll που είχαμε βάλει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα στην ερώτηση «ποια ομάδα θα υποβιβαστεί» o Βόλος σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους ήταν δεύτερο φαβορί (πίσω από τον Απόλλωνα Σμύρνης). Μετά από 5 ματς ο Βόλος έχει μαζέψει 10 βαθμούς έχοντας δύο νίκες εκτός έδρας (σε Περιστέρι και Λαμία) μία εντός έδρας και με ανατροπή (με ΠΑΣ) και μια ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (0-0). Η μοναδική του ήττα είναι από το πρωτοπόρο Αρη!

5) Ο ΠΑΣ χωρίς νίκη


Είναι η ομάδα που μας εντυπωσίασε με τον τρόπο παιχνιδιού της. Ομως μετά από 3 ματς που έχει δώσει είναι στους 2 βαθμούς. Και άνετα θα μπορούσε να είχε περισσότερους παρά το γεγονός ότι έχει δώσει τρία δύσκολα ματς. Με τον Αρη ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 (μέσα στη Θεσσαλονίκη). Με τον Ολυμπιακό επίσης προηγήθηκε. Με τον Βόλο το ίδιο και βρέθηκε στο τέλος με μηδέν βαθμούς. Ναι, ο ΠΑΣ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο αλλά αυτό ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί στην βαθμολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα