Λαμία: Η πρώτη αποστολή του Τεννέ ενόψει Παναιτωλικού

Gazzetta team
Λαμία: Η πρώτη αποστολή του Τεννέ ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Έμειναν εκτός οι Προβυδάκης, Νιάσε, Γκούγκα και Βιγιάλμπα.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό, όπου ο Μπάμπης Τεννές θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στην επιστροφή του στην ομάδα.

Ο 66χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Προβυδάκη, Νιάσε, Γκούγκα και Βιγιάλμπα. Ο τελευταίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή της Λαμίας: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Μπαχανάκ, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα