ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Με 3-4-3 ο Καρέρα, ντεμπούτο για τον 17χρονο Μιτάι και για Τάνκοβιτς - Νεντελτσιάρου (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Με 3-4-3 ο Καρέρα, ντεμπούτο για τον 17χρονο Μιτάι και για Τάνκοβιτς - Νεντελτσιάρου (pic)

bet365

Ο Καρέρα ρίχνει στα... βαθιά τον 17χρονο αριστερό μπακ Μάριο Μιτάι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάνουν ντεμπούτο και οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Ιονούτ Νεντελτσιάρου.

Ο Ιταλός κόουτς της ΑΕΚ επιλέγει τελικά το 3-4-3 αντί του 4-2-3-1 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με τον 17χρονο Μάριο Μιτάι να κάνει το ντεμπούτο του στην αριστερή πλευρά, καθώς ο Έλντερ Λόπες δεν ήταν 100% έτοιμος και ο Εμάνουελ Ινσούα ήταν έτσι κι αλλιώς νοκ-άουτ.

Ο Καρέρα δίνει φανέλα βασικού επίσης στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των κιτρινόμαυρων, στους Μουαμέρ Τάνκοβιτς και Ιονούτ Νεντελτσιάρου. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέγει τον Ανσαριφάρντ αντί του Ολιβέιρα και στην δεξιά πλευρά τον Παουλίνιο αντί του Βασιλαντωνόπουλου.

Η 11αδα της ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου, στον χώρο του κέντρου οι Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ, με αριστερά τον Μιτάι και δεξιά τον Παουλίνιο, στα άκρα της επίθεσης οι Τάνκοβιτς και Λιβάια και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Βασιλαντωνόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Ο Σβάρνας έμεινε εκτός 20αδας καθώς γύρισε από την Εθνική με ένα «σφίξιμο», έκανε αποφόρτιση μέχρι και χθες και προτιμήθηκε να μην βρίσκεται καν στον πάγκο προκειμένου να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός ενόψει Μπράγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα