Κ19 Ολυμπιακού: Έκανε το 5/5 με Ατρόμητο

Gazzetta team
Κ19 Ολυμπιακού: Έκανε το 5/5 με Ατρόμητο

bet365

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη Σούπερ Λιγκ των Νέων πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Κ19 με σκορ 1-0 επί του Ατρομήτου.
Μία ακόμα νίκη για τους παίκτες του Νικοπολίδη που έκαμψαν και την αντίσταση των Περιστεριωτών για να βρίσκονται έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο μέχρι τώρα. Οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου στο πρώτο μισό του αγώνα, με το θέαμα να μην είναι καλό. Ο Καραργύρης επενέβη σωστά στο 20’ σε σουτ των φιλοξενούμενων, ενώ ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ των Τσάβου και Σουρλή χωρίς όμως κάτι παραπάνω.
Το σκηνικό άλλαξε άρδην στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αντώνης Νικοπολίδης πραγματοποίησε νωρίς διορθωτικές κινήσεις και η ομάδα του άρχισε να γίνεται όλο και περισσότερο απειλητικός όσο περνούσε η ώρα, πατώντας περισσότερο την περιοχή του Ατρομήτου. Για ένα δεκάλεπτο από το 60’ μέχρι το 70’, οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν πολύ, κέρδισαν πολλές μάχες στο κέντρο κυρίως με τον Μπέλιτς και έφτασαν κοντά στο γκολ με σουτ των Τσέλιου και Λιάτσου ενώ στο 67’ ο Σταμούλης δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ.
Χρειάστηκε και πάλι να επέμβει ο Καραργύρης σε σουτ του Μπουρνέλη λίγο πριν το 90’ για να δώσει την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να συνδυαστούν άψογα στο 89’ φτάνοντας στο γκολ. Κίτσος και Σπυριδάκης άλλαξαν ωραία την μπάλα από αριστερά, ο Λιάτσος έκανε την παράλληλα πάσα και ο Χαϊκάλης στην κίνηση έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο του επίσημο τέρμα με την ερυθρόλευκη. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό να κρατά το πολύτιμο τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 15 πόντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα