Φορτούνης: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος στην Εθνική»

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος στην Εθνική»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μετά το ματς με τον Ατρόμητο μίλησε για την εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό, τον Μαρτίνς, τον Ελ Αραμπί και την Ευρώπη. Τι ανέφερε για Εθνική.
Ο Κώστας Φορτούνης επισήμανε στη NOVA για:
Την εμφάνιση του Ολυμπιακού: Καλησπέρα. Πιστεύω ότι από την αρχή του παιχνιδιού προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με έναν αντίπαλο που μας περίμενε πίσω. Θέλαμε να ανοίξουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το σκορ. Δεν καταφέραμε αλλά ήμασταν πιο πιεστικοί και στο 2ο μέρος αξίζαμε τα γκολ.
Τον Ελ Αραμπί: Ναι είναι πάρα πολύ καλός σέντερ φορ. Είναι ένας killer στην περιοχή. Μας βοηθάει πολύ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Το σχόλιο του Μαρτίνς: Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή. Είμαι πολύ καλά και δουλεύω για να γίνω καλύτερος και δείχνω το τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο.
Το Champions League: Τελείως διαφορετικό παιχνίδι είναι αυτό με τη Μαρσέιγ. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Το Champions League μας ενδιαφέρει πολύ. Αρχής γενομένης με τη Μαρσέιγ να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε.
Την Εθνική: Εντάξει δεν έχω να πω κάτι για την Εθνική. Είμαι στον Ολυμπιακό. Παίζαμε παιχνίδι τώρα με τον Ολυμπιακό. Όταν είναι να έρθει η Εθνική θα το δούμε αυτό και θα πω για την Εθνική. Πάντα θέλω να παίζω. Προσπαθώ για το καλύτερο. Όχι δεν μπορώ να πω ότι νιώθω αδικημένος. Συνεχίζω με δουλειά για το καλύτερο.
Το εάν πιστεύει πως μπορεί να είναι η χρονιά του: Το πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μου. Πιστεύω ότι τα καταφέρνω και μακάρι να συνεχίσω. Και ασίστ και γκολ είναι σημαντικά. Η ασίστ είναι ευχαρίστηση για έναν συμπαίκτη και το γκολ κάνει εσένα πιο χαρούμενο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα