Πασχαλάκης: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του»

Πασχαλάκης: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του»

bet365

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή και τις αλλαγές στο ασπρόμαυρο ρόστερ μίλησε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Πασχαλάκης:

Για την επανεκκίνηση μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο ότι γύρισαν και όλα τα παιδιά. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι, θεωρώ πως η προετοιμασία έχει γίνει αλλά ό,τι και να πούμε τώρα εμείς, όλα θα φανούνε μέσα στο παιχνίδι, στις τέσσερις γραμμές και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται».

Για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό το παιχνίδι από ό,τι έχουμε ζήσει. Είναι ένα ντέρμπι χωρίς φιλάθλους. Είναι ένα ντέρμπι που πραγματικά δεν θα έχει παλμό. Θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω αυτό το γεγονός και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι γίνεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι -γιατί επηρεάζει σίγουρα τον ποδοσφαιριστή αυτό- και να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι τελείως διαφορετικός αυτός ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του. Πολλές αλλαγές, πολλά παιδιά που έχουνε γράψει ιστορία δεν είναι εδώ μαζί μας. Τους ευχαριστούμε φυσικά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η ζωή συνεχίζεται σε έναν σύλλογο που πρέπει να πηγαίνει μπροστά και να μπορέσουμε να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι με το υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στη θέση του τερματοφύλακα με τον Ζίβκοβιτς: «Μου αρέσει μια διαφορετική λέξη, μου αρέσει ο συναγωνισμός. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ αυτή λέξη “ανταγωνισμός” γιατί σε βελτιώνει, σε κάνει καλύτερο και πραγματικά βοηθάει την ομάδα. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, θέλουμε να παρουσιαζόμαστε κάθε εβδομάδα καλύτεροι, κάθε μέρα καλύτεροι στην προπόνηση και δεν σταματάμε εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα