Super League Interwetten: Η Κυβέρνηση θα αποφασίσει για τους φιλάθλους στα γήπεδα

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Η Κυβέρνηση θα αποφασίσει για τους φιλάθλους στα γήπεδα

bet365

Στην Λίγκα ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει καμία oριστική απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στο γήπεδο και πως την τελική απόφαση θα την πάρει η Κυβέρνηση.
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σημερινές αναφορές σε μερίδα των media έκαναν λόγο για οριστική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα της Super League Interwetten από την επόμενη αγωνιστική (6η) σε «πιλοτικό» στάδιο, κάτι που ανάγκασε την Λίγκα να ξεκαθαρίσει πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση για επιστροφή των φιλάθλων στις εξέδρες.

Και αυτό γιατί όπως τονίζουν οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής, η απόφαση αυτή είναι αποκλειστικά θέμα της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής. Από την πλευρά της η Λίγκα έχει υποβάλλει αναλυτικό και λεπτομερειακό πλάνο και περιμένει την απόφαση της Επιτροπής και κατ' επέκταση της Κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιτραπεί η παρουσίω του 10% των φιλάθλων στα γήπεδα της Superleague 1 από το Νοέμβριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα