ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Γιώργος Σίμος

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Σίμο να αφήνει εκτός και τον Μαρινάκη λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Χωρίς τον Μαρινάκη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ο Γιώργος Σίμος τον απέκλεισε από την αποστολή. Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού εκτός είναι και ο Σελίμοβιτς ο οποίος χτύπησε στο ματς της εθνικής Λουξεμβούργου με την Κύπρο.

Αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός πως είναι ήδη εκτός οι Ναμπί, Βούρος (συμμετείχαν σε μέρος της σημερινής προπόνησης), Νέιρα, Σολίς, Φελίπε Σόουζα (και οι τρεις θεραπεία), καθώς και οι Βαν και Τσιλιανίδης, καταλαβαίνει κανείς πως οι Κρητικοί θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, μετάβασης σε μικρό χώρο και αγωνιστικό παιχνίδι.  

Μετά το τέλος της ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Σακόρ, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος και Σουρνάκης.