ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
ΟΦΗ: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Με αρκετά προβλήματα θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Σίμο να αφήνει εκτός και τον Μαρινάκη λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Χωρίς τον Μαρινάκη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος άσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και ο Γιώργος Σίμος τον απέκλεισε από την αποστολή. Τα προβλήματα όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού εκτός είναι και ο Σελίμοβιτς ο οποίος χτύπησε στο ματς της εθνικής Λουξεμβούργου με την Κύπρο.

Αν υπολογίσει κανείς και το γεγονός πως είναι ήδη εκτός οι Ναμπί, Βούρος (συμμετείχαν σε μέρος της σημερινής προπόνησης), Νέιρα, Σολίς, Φελίπε Σόουζα (και οι τρεις θεραπεία), καθώς και οι Βαν και Τσιλιανίδης, καταλαβαίνει κανείς πως οι Κρητικοί θα αγωνιστούν με πολλές απουσίες.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και αντίδρασης, ασκήσεις μεταβιβάσεων, μετάβασης σε μικρό χώρο και αγωνιστικό παιχνίδι.

Μετά το τέλος της ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Βάις, Λυμπεράκης, Σακόρ, Στάρτζεον, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μίγγος και Σουρνάκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα