ΠΑΟΚ: Τα «χρόνια πολλά» στον Γιαννούλη μ’ ένα ξεχωριστό βίντεο (vid)

ΠΑΟΚ: Τα «χρόνια πολλά» στον Γιαννούλη μ’ ένα ξεχωριστό βίντεο (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τα «χρόνια πολλά» στον Γιαννούλη μ’ ένα ξεχωριστό βίντεο (vid)

bet365

Οι μουσικές προτιμήσεις του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει το 25ο έτος της ηλικίας του, συγκεντρώθηκαν στο βίντεο των ευχών της ομάδας προς τον Κατερινιώτη ποδοσφαιριστή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 17 Οκτωβρίου του 1995 και σήμερα συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός από τις καθιερωμένες ευχές της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, να του στέλνει τις ευχές και μ’ ένα… ιδιαίτερο video.

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός πρωταγωνιστεί με τις μουσικές επιλογές του στο video που «ανέβασε» η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media, με την συμβουλή προς τους ανθρώπους της UEFA να έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω του ενόψει των αγώνων στη φάση των ομίλων του Europa League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα