Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κιτόκο

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Κιτόκο

bet365

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι κι επίσημα ο Ρίκι Κιτόκο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την απόκτησή του.
Ο 32χρονος μέσος από το Κονγκό, μετά την παρουσία του στη Ράσινγκ Σαντατέρ, επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό του Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν, αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Πλέον ο Ρίτσι Κιτόκο, αφού πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ρίτσι Κιτόκο. Γεννημένος στις 11 Ιουνίου 1988 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έχει Βελγική υπηκοότητα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ Λιέγης και έχει παίξει σε Ρασίνγκ Σαντατέρ, Μούρθια, Αστέρα Τρίπολης, Χαέν, Χιρόνα, Τενερίφη, Γρανάδα, Ουντινέζε, Αλμπαθέτε.»

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα