Παναθηναϊκός: Με Καμπετσή στο Ηράκλειο

Παναθηναϊκός: Με Καμπετσή στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Καμπετσή στο Ηράκλειο

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Καμπετσή θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη για τον για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Εκτός έμειναν οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ.

Ίντερ - Μίλαν: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικη αγώνα με τον ΟΦΗ. Μετά το τέλος της προπόνηση ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο με νέο πρόσωπο τον Αργύρη Καμπετσή.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Σαβιέρ ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον προσαγωγό και θα μείνει νοκ άουτ για μια εβδομάδα, καθώς και οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης και Μαυρομμάτης που έκαναν ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Χουάνκαρ, ενώ κλινήρης είναι ο Αντονίτο. Τέλος, ο Αγιούμπ προπονήθηκε κανονικά αλλά είναι ανέτοιμος κι έμεινε στην Αθήνα.

Αναλυτικά η αποστολή του «τριφυλλιού»: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Τζαβίδας, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα