Κάναντι: «Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και με τον Ολυμπιακό»

Κάναντι: «Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κάναντι: «Ελπίζω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ελπίζει η ομάδα του να κάνει ένα καλό παιχνίδι στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τις επόμενες προκλήσεις και ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για το αν θα ετοιμάσει πλάνο νίκης: «Κάθε παιχνίδι ξεκινά από το 0-0 και έχεις πιθανότητες να πάρεις αποτέλεσμα. Θέλω να δω από την ομάδα μου νοοτροπία νικητή. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το αποτέλεσμα όμως θα δουλέψουμε σκληρά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ίσως η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε».

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: «Έχουμε δώσει πολλά δύσκολα παιχνίδια μέχρι τώρα, είμαστε καλά με τους 5 πόντους, έχουμε αυτοπεποίθηση και βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα».

Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν το ματς: «Πιστεύουμε στο παιχνίδι μας, ακολουθούμε το πλάνο, να είμαστε γενναίοι μέσα στο γήπεδο και αν τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Κάθε προπονητής αυτά θέλει να βλέπει απο την ομάδα του, ελπίζω να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να γίνουμε επικίνδυνοι για τον Ολυμπιακό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα