ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έτσι το «βλέπουν» οι στοιχηματικές

Gazzetta team
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Έτσι το «βλέπουν» οι στοιχηματικές

bet365

Το ντέρμπι δικεφάλων είναι αυτό που δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4 ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ (18/10 20.30) χωρίς περιθώρια για απώλειες, με την Ένωση να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τον δικέφαλο του Βορρά να προσπαθεί να επανέρθει στο ψυχολογικό κομμάτι μετά τον αποκλεισμό από τη Κράσνονταρ.

Η ΑΕΚ προσγειώθηκε στη ελληνική πραγματικότητα στο Περιστέρι, μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Βόλσφμπουργκ, την οποία όπως αποδείχθηκε κόντρα στον Ατρόμητο δεν διαχειρίστηκε σωστά (ήττα 0-1). Οι κιτρινόμαυροι που έχουν δώσει τρία παιχνίδια στο ρπωτάθλημα, είχαν ξεκινήσει με νίκη 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και το 3-0 επί της Λαμίας στο Μαρούσι.

Κορυφαία στοιχήματα για το ελληνικό πρωτάθλημα

Το κακό για τον Μάσιμο Καρέρα είναι τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του ντέρμπι και δεν του επιτρέπουν να παρατάξει την ομάδα όπως θα επιθυμούσε. Πολλές οι απουσίες, πολύ σημαντικές αυτές των Μάνταλου (τιμωρημένος), Σιμόες (τραυματίας), που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Τάνκοβιτς για την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να παίξει αρκετά επιθετικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς για να ψάξει το γκολ από την αρχή.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ σε τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Επικράτησε του ΟΦΗ 3-0 και της ΑΕΛ 1-0, ενώ ήρθε ισόπαλος δίχως γκολ με τον Βόλο στη Μαγνησία και 1-1 με τον Ατρόμητο στη Τούμπα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της, τόσο από παιχνίδι σε παιχνίδι, όσο και στη διάρκεια των αγώνων. Κάτι, που αιτιολογείται από τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και την έλλειψη εμπειρίας μετά την αποχώρηση παικτών όπως οι Πέλκας, Μαουρίσιο, Άκπομ, Λημνιός, Μίσιτς, αλλά και του Βιερίνια.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι αποδόσεις του ντέρμπι

Μπορεί στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια το πιο σύνηθες αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι η ισοπαλία, ωστόσο, στη παρούσα φάση η ΑΕΚ δείχνει ένα βήμα πιο μπροστά από τον ΠΑΟΚ για ένα τέτοιου τύπου παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα