Η συγνώμη Βαρέλα σε Μαουρίσιο: «Καλή επιτυχία αδελφέ μου» (pic)

Gazzetta team
Η συγνώμη Βαρέλα σε Μαουρίσιο: «Καλή επιτυχία αδελφέ μου» (pic)

bet365

Ο Χοσέ Μαουρίσιο είναι, πλέον, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολύ καλό φίλο του, Φερνάντο Βαρέλα, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη για τρία χρόνια, κατέκτησαν τίτλους με τον ΠΑΟΚ, έγιναν πολύ καλοί φίλοι, όμως το καλοκαίρι έγινε μια μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα τους, που τους οδήγησε σε σημείο να κόψουν κάθε επαφή. Μετά από παραινέσεις κοινών φίλων τους, οι δυο τους τα βρήκαν και ο κεντρικός αμυντικός του «Δικεφάλου» με ανάρτηση του αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο μέσο ζητώντας του μάλιστα και δημόσια συγγνώμη.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, μέσω ανάρτησης του στο Instagram, έστειλε το μήνυμα του προς τον Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

«Ήρθε η ώρα να πω κάτι. Αισθανόμουν περίεργα σε όλη τη διάρκεια αυτής της περίεργης κατάστασης και ακόμη έτσι νιώθω γιατί για τρία χρόνια δεν ήμασταν απλώς φίλοι, ήμασταν οικογένεια, περνώντας χρόνο εντός και εκτός ομάδας, με τις οικογένειες μας να αγαπάει η μία την άλλη. Δε θέλω να επεκταθώ, απλώς να σου πω καλή επιτυχία στη νέα σου περιπέτεια αδελφέ μου και για μία ακόμη φορά συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Μου λείπεις», έγραψε ο Αφρικανός αμυντικός του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα