ΟΦΗ: Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Σελίμοβιτς, «μπήκαν» Ουές και Γκαργκαλατζίδης

ΟΦΗ: Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Σελίμοβιτς, «μπήκαν» Ουές και Γκαργκαλατζίδης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Την Παρασκευή στο Ηράκλειο ο Σελίμοβιτς, «μπήκαν» Ουές και Γκαργκαλατζίδης

bet365

Το απόγευμα της Παρασκευής (16/10) θα επιστρέψει στο Ηράκλειο ο Βαχίντ Σελίμοβιτς. Ο Γιώργος Σίμος είδε την Πέμπτη τους Ουές και Γκαργκαλατζίδη να βγάζουν κανονικά όλο το πρόγραμμα.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό λόγω των αρκετών τραυματισμών που έχουν προκύψει, αλλά και το πρόβλημα που υπήρξε με την επιστροφή του Βαχίντ Σελίμοβιτς από το Λουξεμβούργο.

Τελικά, όπως ενημέρωσε ο ΟΦΗ, ο κεντρικός αμυντικός θα βρίσκεται στο Ηράκλειο το απόγευμα της Παρασκευής (16/10).

Τα καλά νέα για την κρητική ομάδα έχουν να κάνουν με τους Ουές και Γκαργκαλατζίδη, οι οποίοι έβγαλαν κανονικά όλη την προπόνηση της Πέμπτης. Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Απόστολος Διαμαντής, Νίκος Μαρινάκης και Πραξιτέλης Βούρος. Όσο για τον Φελίπε Σόουζα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, οι Ναμπί, Σολίς και Νέιρα συνέχισαν τη θεραπεία τους, ενώ για ακόμη μια μέρα πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Βαζ και Τσιλιανίδης.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής (16/10) στις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα