Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Καρύδα για γυμναστή ο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Καρύδα για γυμναστή ο Μπόλονι

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ζήτησε τον Καρύδα για γυμναστή ο Μπόλονι

bet365

Ο Λάζλο Μπόλονι εκτός από τον άμεσο συνεργάτη του, ζήτησε να έχει στο πλευρό του και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα και το θέμα είναι ανοιχτό. Τι είχε συμβεί στην συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ.

Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ημέρες ο Λάζλο Μπόλονι για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού». Αυτή την στιγμή η κουβέντα ανάμεσα στον Ρουμάνο τεχνικό και τους «πράσινους» γίνεται για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του επιτελείου του, καθώς όλα τα υπόλοιπα ζητήματα έχουν λυθεί. Μόνιμη θέση ως άριστος γνώστης της κατάστασης του ρόστερ θα έχει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος όπως είναι γνωστό. Ο Μπόλονι σίγουρα θα φέρει έναν άμεσο συνεργάτη της δικής του επιλογής ενώ ζήτησε και τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα. Στο «πράσινο στρατόπεδο» υπάρχει ήδη στον ρόλο του γυμναστή τα τελευταία χρόνια, ο Γιάννης Σταυρινός και στο Κορωπί λένε τα καλύτερα λόγια την δουλειά του.

Παρόλα αυτά το θέμα είναι ανοιχτό και το πιθανότερο είναι να προσληφθεί και ο Καρύδας ως επιλογή του Μπόλονι. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ, σε μία σεζόν (2011-2012), η οποία σημαδεύτηκε από πάρα πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς, όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ της εποχής.

Ο Καρύδας αυτή την εποχή είναι γυμναστής στην Εθνική Νέων ενώ έχει τεράστια εμπειρία στον ρόλο του, στο πιο υψηλό επίπεδο. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, στον Ηρακλή αλλά και σε ομάδες στο εξωτερικό, όπως η Κράσνονταρ, η Νντίπρο, η Στέουα και η Αλ Ιτιχάντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα