Άρης: Οι… προνομιούχοι και ο αριθμός εισιτηρίων που θα τεθεί προς διάθεση αν «ανοίξουν» τα γήπεδα

Άρης: Οι… προνομιούχοι και ο αριθμός εισιτηρίων που θα τεθεί προς διάθεση αν «ανοίξουν» τα γήπεδα

Gazzetta team
Άρης: Οι… προνομιούχοι και ο αριθμός εισιτηρίων που θα τεθεί προς διάθεση αν «ανοίξουν» τα γήπεδα

bet365

Προνομιούχοι θα πρέπει να αισθάνονται οι περίπου 1.600 φίλοι του Άρη που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας καθώς στην περίπτωση που οριστικοποιηθεί η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, αυτοί έχουν εξασφαλισμένη θέση.

Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Άρης ήταν από τις λίγες ομάδες που έθεσαν προς διάθεση κάρτες διαρκείας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτή η απόφαση λήφθηκε διότι α) τα έσοδα από τη διάθεση των καρτών διαρκείας αλλά και των μεμονωμένων εισιτηρίων καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος από τα γενικά έσοδα της εταιρίας στη διάρκεια της χρονιάς, β) η ΠΑΕ είχε ανάγκη την οικονομική στήριξη του κόσμου σε μια περίοδο κατά την οποία δεν υπήρχαν έξοδα και ταυτοχρόνως αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας λόγω και των αμαρτιών του παρελθόντος, γ) λόγω της αίσθησης που υπήρχε για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδο σε ποσοστό 25% έως και 30%.

Το τελευταίο ζήτημα είχε συζητηθεί εντός της Superleague, στην πραγματικότητα (τότε) κυριαρχούσε η αίσθηση ότι το αργότερο την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος θα επιτρεπόταν η παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Ωστόσο, η έκρηξη της πανδημίας στη χώρα μας ουσιαστικά πήγε πίσω την όλη ιστορία, πλέον όμως στο τραπέζι της συζήτησης βρίσκεται η προοπτική επιστροφής σε ποσοστό 10 ή 15 τοις εκατό.

Εφόσον επικυρωθεί η απόφαση και επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων, είναι προφανές ότι, ο αριθμός αυτών που θα παρακολουθούν τους αγώνες θα διαμορφώνεται αναλόγως της χωρητικότητας των γηπέδων. Αυτή του «Κλ. Βικελίδης» ανέρχεται στις 22.800 θέσεις. Στην περίπτωση του 10% θα αποκτήσουν δυνατότητα παρουσίας 2.280 θεατές και στο ενδεχόμενο του 15%, τότε ο αριθμός θα αυξηθεί στους 3.420.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι περίπου 1.600 φίλοι της ομάδας οι οποίοι αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας έχουν κάθε δικαίωμα να νιώθουν προνομιούχοι διότι έχουν εξασφαλίσει θέση στην κερκίδα. Ο δε αριθμός των εισιτηρίων που θα τίθεται προς πώληση θα κυμαίνεται μεταξύ 600-700 στην πρώτη περίπτωση και τα 1800 στη δεύτερη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα