ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός μάχης ο Κρέσπο – Κανένα πρόβλημα με Γιαννούλη

ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός μάχης ο Κρέσπο – Κανένα πρόβλημα με Γιαννούλη

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «ΟΚ» ο Γιαννούλης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα περιμένοντας την πλήρη ενσωμάτωση των διεθνών του «Δικεφάλου του Βορρά» (δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος στο φινάλε της αναμέτρησης με το Κόσοβο ένοιωσε ενοχλήσεις) δούλεψε πάνω στην επιθετική τακτική κατά τη διάρκεια της σημερινής (15/10) προπόνησης.

Μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Χοσέ Κρέσπο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Εν αναμονή της επιστροφής των διεθνών, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Την Πέμπτη (15.10) το βάρος έπεσε στον τομέα της επιθετικής τακτικής. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν ασκήσεις ανάπτυξης με ζώνες. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και εξειδικευμένη δουλειά σε χωριστά γκρουπ.

Ο Χοσέ Κρέσπο είναι ο μοναδικός παίκτης που στον οποίο δεν υπολογίζει ο Αμπέλ Φερέιρα . Ο Ισπανός συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα