Ο Σελίμοβιτς δεν κατάφερε να «πετάξει» για Ελλάδα

Ο Σελίμοβιτς δεν κατάφερε να «πετάξει» για Ελλάδα

Gazzetta team
Ο Σελίμοβιτς δεν κατάφερε να «πετάξει» για Ελλάδα

bet365

Ο στόπερ του ΟΦΗ όχι μόνο παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και παραμένει καθηλωμένος στο Λουξεμβούργο
Ο ΟΦΗ θυμίζει «νοσοκομείο» ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και μπορεί σήμερα (14/10) ο Γιαννούλης να μπήκε σε φουλ ρυθμούς και να μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Γιώργο Σίμο, όμως παραμένουν αρκετά. Ο Σελίμοβιτς είναι ένα από τα «ερωτηματικά», καθώς τραυματίστηκε σε πρόσφατο αγώνα της Εθνικής του ομάδας και σα να μην έφτανε αυτό, παρουσιάζεται πρόβλημα με την επιστροφή του στο Ηράκλειο.
Αρχικά υπολογίζονταν πως μέχρι απόψε το βράδυ θα είχε γυρίσει, όμως από το Λουξεμβούργο δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κάποιο αεροδρόμιο που δέχεται πτήσεις η Ελλάδα και θα πρέπει να αλλάξει 3 με 4 αεροπλάνα. Παράλληλα όμως υπάρχει και η απεργία των ελεγκτών κυκλοφορίας και για αυτό παραμένει «καθηλωμένος» στη χώρα του και θα επιδιώξει να «πετάξει» αύριο Πέμπτη (15/10). Χωρίς όμως και πάλι αυτό να είναι βέβαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα