Άρης: Επιστροφή Μπαγκαλιάνη στις προπονήσεις

Άρης: Επιστροφή Μπαγκαλιάνη στις προπονήσεις

Gazzetta team
Άρης: Επιστροφή Μπαγκαλιάνη στις προπονήσεις

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης ενόψει του αγώνα (17/10, 18:15) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» καθώς στο πλάνο μπήκε και ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίασε λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελπίδων. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε: «Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «οι Ζωσιμάδες» (17/10, 18:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα (ασκήσεις ταχυδύναμης και παιχνίδια με μπάλα σε μικρούς χώρους) περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης (ο 19χρονος διεθνής αμυντικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων). Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα